LIPO LI JE LIPO LI JE

JEDITE RIBU, VOZITE BICIKL, NOSITE POTKOŠULJE, SLUŠAJTE MAJKU, POŠTUJTE OCA, IZBJEGAVAJTE GMO, PIJTE ZELENI ČAJ, NE PIJTE DOK VOZITE, NE PLJUJTE PO ULICI, SLUŠAJTE PAMETNIJE, NE DERITE SE NA DJECU, NE BRINITE SE, REDOVNO SPAVAJTE

25.02.2008.

VISOKA MODA NISKI PORIVI

"Ummm, ja volim Armanijeve revije, jer, mmmmmm, jer se nadopunjujemo uzajamno. Ja armanija činim boljim nogometašem (?!?), a on mene bolje odjevenim (?!?!?!?!?!)."
 Izjava jednog poznatog nogometaša, da ne spominjem kojeg (Ricardo Izecson dos Santos Leite, poznat pod imenom Kaká, igrač Milana) izjavio na Njujorškom Fešn Viiku.

Da se čovjek zapita koji klinac? Ne klinac kao dijete, nego klinac kao penis brate. Dođe jedan igrač, koji zna o modi koliko i ja, i sjedi u prvom redu na reviji sa superdjevojkom i plješće. Inače favele u Sao Paolu i Riu su jako modno osvještene. Klinci (ovaj put djeca) između tjeranja lopte i sporadičnog pljačkanja i brutalnog ubijanaj turista radi par dolara, nađu eto vremena da pogledaju i dobru izložbu i reviju visoke mode, proćaskaju o motivima za kolekciju proljeće-ljeto 2008 i ispiju čašu pjenušca.
Koliko ja znam na te revije se upada sa pozivnicama. Znači neko je igrača pozvao da sjedi tamo, i divi se najmodernijim dometima najviše mode. Jel Armani stvarno misli da Kaku boli kita za reviju? Jel Kaka stvarno misli da ga je Armani zvao radi njegovog mišljenja? "Sve je laaaaaaž" ide tekst jedne elegije moderne.
Visoka moda-niski porivi.
Dođi plejeru i kupi odijelo, jer imaš para. Boli te klinac kako ti stoji.

Sve je laž pa i ova:

"Mislim da su sve optužbe da sam ja sa Ronaldinhom radi para bezveze i glupe. Nije istina to što pričaju zločesti mediji. Ja sam se zaljubila u njegovu dobrotu i fizički izgled. Malo je tako lijepih muškaraca."

Alexandra Paressant
, djevojka poznatog nogometašaP.S. Kaka nije konkretna osoba. Kaka je mnogo.

LIPO LI JE LIPO LI JE

TAČNO VRIJEME
SPLIT
BUSOVAČA
<< 02/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
242526272829KARIKE

AUTOR
Kontinentalac je jak kao dvadeset žena.
Kao dvadeset velikih žena

HIT TJEDNA

TIŠINA

MATE MIŠO KOVAČ -PUCAO U SRCE RANIO RUKU