LIPO LI JE LIPO LI JE

JEDITE RIBU, VOZITE BICIKL, NOSITE POTKOŠULJE, SLUŠAJTE MAJKU, POŠTUJTE OCA, IZBJEGAVAJTE GMO, PIJTE ZELENI ČAJ, NE PIJTE DOK VOZITE, NE PLJUJTE PO ULICI, SLUŠAJTE PAMETNIJE, NE DERITE SE NA DJECU, NE BRINITE SE, REDOVNO SPAVAJTE

29.04.2008.

SUBKULTURE dio prvi

Sinoć nakon rege partija na kojem je bilo nas pet na šest didžejeva kad smo se vraćali kući krenemo pričati o goth-u i ostalim sub kulturama. Jedna od tih sub kultura je i ona o opsjednutošću vampirima, sisanju krvi djevica, stavljanju bijelih leća, čakarenju šminkom i držanju ruku preko lica u stilu Belle Lugosi-ja.
Koji klinac (ne malo dijete)?
Razumijem zaluđenost time. Bilo bi super biti vampir. Ne plaćaš smještaj, jer živiš u nekom podrumu u sanduku ili obješen o nekakvu drvenu gredu naopačke. Ne plaćaš hranu jer ne jedeš ništa što se konzervira, vakuumira, peče, kuha, friga, dinsta, bari i kandira. Samo ti redovno treba po jedna djevica, (što je praktično nemoguće naći), ili kakvo drugo meso sa zdravim krvotokom, zabiješ u njega očnjake, posišeš ga i podrigneš. Ne plaćaš ni avionske karte osim ako nisi neka rok vampir zvijezda tipa Keitha Richardsa (kako inače objasniti njegovo postojanje) pa se foliraš, samo se u oblaku dima pretvoriš u šišmiša i sa prvim sumrakom spičiš na more. Još pored svega vampiri imaju pravo lijepu put i kompleks kože, pravilno držanje i super se oblače.
Međutim, ovi goth vampiri frikovi što se furaju mi nisu jasni. Mislim, meni je kul Kit Ubica pa se ne oblačim u crno bijeli lateks, lovim tuljane i pričam "iiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiii".
Kome glamur?! Kako može neko bit vampir i pravit se da pije krvi kad ko i ja pije mlijeko, jede čokoladu i ćevape i najčešće nešto što sadrži luk u sebi. Ne vidim baš da se nešto puše i uz bolan urlik "ajm melting ajm melting" nestanu u obliku bezoblične zgusnute mase na podu.
Djeco dozovite se.

"Izvolte izvolte, ima mjesta" kaže šiptarka u Želji
"MUHAHAHAHAHAHA, JA SAM VAMPIR" kaže kvazi vampir
"Izvolte šta ćete?"
"MUHAHAHAHAHAHA, ĆEVAPE....AL NEK BUDU KRVAVI. NEK BUDU NAPRAVLJENI OD NEVINE TELADI PRVE KLASE"
"Hoćete s lukom"
"Može malo sa strane"

P.S. Koju li sjenu i puder koriste ovi vampirski frikovi? Ukoliko ne znaju sad je na sniženju Max Factor colour adapt u "dm"-u a vrhunski je. (to mi je djevojka rekla)

LIPO LI JE LIPO LI JE

TAČNO VRIJEME
SPLIT
BUSOVAČA
<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930KARIKE

AUTOR
Kontinentalac je jak kao dvadeset žena.
Kao dvadeset velikih žena

HIT TJEDNA

TIŠINA

MATE MIŠO KOVAČ -PUCAO U SRCE RANIO RUKU