LIPO LI JE LIPO LI JE

JEDITE RIBU, VOZITE BICIKL, NOSITE POTKOŠULJE, SLUŠAJTE MAJKU, POŠTUJTE OCA, IZBJEGAVAJTE GMO, PIJTE ZELENI ČAJ, NE PIJTE DOK VOZITE, NE PLJUJTE PO ULICI, SLUŠAJTE PAMETNIJE, NE DERITE SE NA DJECU, NE BRINITE SE, REDOVNO SPAVAJTE

29.08.2008.

HUMOR NE POZNAJE GRANICE ŠENGENA

Hajduk je opet izgubio, i moram priznati da me dosad najviše bolila kita za takav epilog utakmice. Ja naime ne gledam utakmice, ne pratim akcije, ne razrađujem strategije, i zaboga, jebe mi se živo što jedan Skoko nije iskoristio šansu da zabije ili pronađe Kalinića. Zaprdi im Bajro materama svima.
Skupili smo se kod prijatelja, inače starih 'ajdukovaca, popili zadimili i sjeli da se glupiramo kao i svi drugi slični twentysomethings i earlythirtees. U jednom trenutku su počeli vicevi i moj prijatelj iz Travnika koji živi u Bordou (Buourdeaueaxueau-a) i ja kao pravi bosanci preuzmemo vodeću riječ.
"Joj znaš ovaj, znaš onaj, hahaha pihihi" Smijali smo smo se što je bilo i smiješno ali i zato što smo bili pod uticajem. Svi su se smijali osim prijateljeve djevojke iz Njemačke koja živi s njim u Bordou (Buourdeaouaouxoue-u). Naime ta simpatična mala djevojka nije kontala ništa. Najviše radi toga što smo svi pričali na dalmatinskom i na našem naglasku tako da smo i među sobom imali problema sa sporazumijevanjem. Nekome je pala na pamet briljantna ideja da prevodimo vic da bi se skupa smijali. Preglupo (no ljudi imaju potrebu da rade glupe stvari da im ne bi bilo dosadno, kao na primjer da nakon što su sjedili u gostima kod nekog, i ispozdravljali se na vratima sa onim "nemojte šta zamjeriti" i "eto dođite opet..." što traje jedno po sata, sjednu u auto i onda svirnu da se pozdrave i kažu za sebe  "jo jesu naporni ko kurac")

Onda je drug krenuo: "Do you know why there is no mosquitos in China?"
Kaže ona da ne zna naravno. "Because every chinese kills his own mosquito"
Ona ko tele maleno gleda i slegne ramenima. A mi opet smijeh i to...
"Do you know Mujo and Suljo?"
"Yes"
"So Mujo was walking in the woods and he sees Suljo and a Bear playing chess and he sais to Suljo: why are playing chess with this bear you idiot. and Suljo responded: shut up its 3:2 for me"

"Why would he play chess with a bear? Bears are dangerous?"

Okej hirs anader uan: "Two guys are going home from škver (shipyard) and the first one says "oh my god, when i come home im going to rip of my wife's panties."
"Whats wrong with you, wy are you so horny...?"
"No man, they are really tightening me right now."

"Hes going to wearhis wifes panties? I dont understand"

Mijenjali su se tako vicevi a mlada djevojka je tonula sve više.
Jedno deset smo isprilčali. Ustvari nama je bilo više smiješno kako mi prevodimo viceve na engleskom francuskom i njemačkom nego ona i njeno kontanje.
Kad smo se baš opustili ja spomenem 'Ajdukov fijasko od prije sat vremena i svi se malo smire i počnu da pričaju o tekmi i piju pivu i stavljaju se pod uticaj. Dosadi nam sve i krenemo put Splita kad mala simpatična glumica počne da se smije

"What is it litte french-german girl?""Oh the one with the chinese people is really funny. I got it"

LIPO LI JE LIPO LI JE

TAČNO VRIJEME
SPLIT
BUSOVAČA
<< 08/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31KARIKE

AUTOR
Kontinentalac je jak kao dvadeset žena.
Kao dvadeset velikih žena

HIT TJEDNA

TIŠINA

MATE MIŠO KOVAČ -PUCAO U SRCE RANIO RUKU