LIPO LI JE LIPO LI JE

JEDITE RIBU, VOZITE BICIKL, NOSITE POTKOŠULJE, SLUŠAJTE MAJKU, POŠTUJTE OCA, IZBJEGAVAJTE GMO, PIJTE ZELENI ČAJ, NE PIJTE DOK VOZITE, NE PLJUJTE PO ULICI, SLUŠAJTE PAMETNIJE, NE DERITE SE NA DJECU, NE BRINITE SE, REDOVNO SPAVAJTE

02.09.2008.

MODNI SAVJET

Skonto sam da ko god stavi čačkalicu u usta izgleda debilno. Još ako je ono jebački melja pa grize pa pljucka okolo izgleda još debilnije. Kao prvi primjer sam stavio Tom Cruisea sa čačkalicom među zubima. Izgleda ko seljak. Džaba mu sve one koke i nemoguće misije. Ko da je sad pokido štalu sa steonom jun'com i sredio se na pijacu da kupi stočnog i prekrupe i jednu držalicu za krampu.

evo:

Image Hosted by ImageShack.us

("ih jebemti ljeljak" odgovorio bi on da može pričati sa slike)


Da ne bi bio pristrasan jer mrzim Toma Cruisea zato što je sijentolog (kako se piše scientologyst na našem?) i zato što je kreten stavio sam još jedan odličan primjer kako čovjek sa pedigreom može izgledati ko da je sad stigo sa koride u Čevljanovićima i kako mu čačkalica isiše svu onu plavu krv i snobovsko držanje i zamijeni ga jednim čobanlukom kojeg možeš nožem rezati. Ne znam jel baš prikladno poređenje ali meni se čini ok.

evo i njega:


Image Hosted by ImageShack.us

("oooj bogatiis'sa jesam se nadrobio one rakijetine sinoć" čini se kao da će reći)

Dakle poslušajte me i ne nosite čačkalice u ustima osim ako na drugom kraju njih u unutrašnjosti usta nije maslina, ražnjić ili pak rahat lokum.
Poslušajte me i budite cool i in.
P.S. MODNI GURU ČARAPE DUPE!!!
("fashion guru sucks ass" preveli bi englezi)

LIPO LI JE LIPO LI JE

TAČNO VRIJEME
SPLIT
BUSOVAČA
<< 09/2008 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
282930KARIKE

AUTOR
Kontinentalac je jak kao dvadeset žena.
Kao dvadeset velikih žena

HIT TJEDNA

TIŠINA

MATE MIŠO KOVAČ -PUCAO U SRCE RANIO RUKU