LIPO LI JE LIPO LI JE

JEDITE RIBU, VOZITE BICIKL, NOSITE POTKOŠULJE, SLUŠAJTE MAJKU, POŠTUJTE OCA, IZBJEGAVAJTE GMO, PIJTE ZELENI ČAJ, NE PIJTE DOK VOZITE, NE PLJUJTE PO ULICI, SLUŠAJTE PAMETNIJE, NE DERITE SE NA DJECU, NE BRINITE SE, REDOVNO SPAVAJTE

01.12.2008.

Shemale

Znao sam naletiti nekad, nenamjenski, slučajno, sasvim neplanirano na neke stranice sumnjivog morala. Da me je stid ne bih pričao, no znajući da su veliki broj mojih drugova i poznanika štovatelji ovakve literature čista srca priznajem da sam posjetitelj. Mnogo te literature se vidi po mobitelima, laptopima. Po datotekama pod imenom "windows registry" ili u skrivenom folderu neofirnog naziva "FE098KF955" u C:windows:... Radi se naime o pornjavi. Nije bilo teško zaključiti jel da. Velika većina ih gleda. Oni koji ne gledaju vjerovatno gledaju al neće da priznaju. Oni koji stvarno ne gledaju i kojima se to gadi neka pogledaju zoofilske i furry sadržaje jer vjerovatno nisu normalni. Stvarno čovjek može vidjeti svega u tom opusu. Od normalnog neobaveznog seksa, dvojca s kormilarom, trojca, bukkakea, fistinga, gang banga i to sve u heteroseksualnoj varijanti do pettinga sa arapskim lipicanerom i dalje. Jednom, samo jednom sam klikajući vidio seks sa "shemale-om" Brže sam ugasio prozor windowsa nego što kurva babilnska skine gaće. Šokiran sam morao popiti vode i upaliti neku sapunicu na teveu da odlutam u poljima kakaovca u Boliviji gdje Miguel nagoni Lupe na blud u sijenu. Shemale je, nešto, doslovno prevedeno kao "ona-muško". Zvuči glupo?!? Da. Više mi liči na neku sliku Salvadora Dalija, pomalo nadrealistično. Tako i izgleda. U najmanju ruku odvratno. Riječ je o ženi (?!?) prilično lijepoj, sa ogromnim silikonskim sisama i prangijom u međunožju. To su većinom transseksualci, muškarci koji su se operisali da budu lijepe žene, no nisu imali muda da nemaju muda, odnosno da im ocapare muda jednim kratkim snažnim rezom. Jasno mi je kad se neko rodi s viškom ženskih gena pa želi da bude djevojka u rozom i da ima ime kao Bekki Fiorentino (nemojte guglati ne postoji shemale s ovim imenom) ali nije mi jasno da se neko predomisli u po puta.

"Doktore, osjećam se kao žena, i znate želila bih da se operišem da totalno promijenim spol, da budem divna žena"
 "Može, lezite ovde"
 "uhh, doktore, hoće li boliti..?"
 "hoće naravno, ali ne mnogo."
 "a da ipak ostavimo ovo dole, pa ćemo drugi put nastaviti, sad sam malo znate..."

Mora da ovako ide razgovor, inače bi čovjek (ili žena) trebao biti jasan u svojim prohtjevima. Ako je žena onda je žena, ako je muško onda je muško, a ako imaš muda onda imaš muda. Sve je to pasjaluk, jebo bi se da ti ne uđe. Ne, nego bi se doslovno jebo. Sam sa sobom. Voliš žene, loše ti ide u ljubavi, promijeniš fizionomiju, nabaciš sise i rokaš se estrogenom, proljepšaš se, staneš pred ogledalo i počneš da se bariš sam sa sobom i onda naravno počneš da masturbiraš na samu(?) sebe u ogledalu kao na poster Samanthe Fox u trećem razredu osnovne škole. Egomanija. Moguće da ima i onih što dodatni polni organ pa se vole sami sa sobom, tepaju si, razumiju se, jer ko ih razumije bolje od njih samih? Ja ih ne razumijem.

LIPO LI JE LIPO LI JE

TAČNO VRIJEME
SPLIT
BUSOVAČA
<< 12/2008 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031KARIKE

AUTOR
Kontinentalac je jak kao dvadeset žena.
Kao dvadeset velikih žena

HIT TJEDNA

TIŠINA

MATE MIŠO KOVAČ -PUCAO U SRCE RANIO RUKU