beats by dre cheap

SANOVNIK

                        Image Hosted by ImageShack.us

U zadnje vrijeme imam jako čudne snove, koji po svemu sudeću nude nadu da će se u kućni budžet sliti gomile novaca poreznih obveznika koje bi ja bez imalo trunke grižnje savjesti skršio na drogu, alkohol, brza auta, maršalovo pojačalo od 150 vati i plej stejšn 3.

Sanjam da sam u Busovači. Malo iznad moje kuće kad se krene prema čaršiji, tačno preko puta Milinovića i malo ispod Kalabe. Ima s desne strane jedan kanal kojeg se sjećam kao kanala u koji sam gurno jarana u petom, jer me nerviro bio. Plitak je, zelen blatnjav i smrdljiv.
Uglavnom ja kao nosim neku spizu (živežne namirnice). Bilo je tu palente, germe, putera i svega, i po jedno dvije kile sirnice za ručak tog dana, jedna kesa sa vaganom sirnicom, a druga sa sirnicom ispod sača, ona što se na Željinom ima uzeti. Ne znam kako, u snu mi sve to ispadne u kanal. Germa i palenta se sjebaše odmah, a ona pita ispade iz kese i ja je gledam kako je do pola u blatnjavoj vodi a pola vani. A ja gladaaaaaaan. Pa se kontam, šteta da se baci. Izvadim sirnicu iz vode, malo je tresnem, oprobam komad i skontam da je ok jer nije bila u vodi dugo (pravilo "5 sekundi") i nastavim dalje gdje god sam krenuo.

Cura mi protumači iz nekog onlajn sanovnika da je pita manji dobitak. Kad je jedeš da je neki dobitak. Blato je dobitak. Glad je dobitak na lutriji.(!!!)
Automatski znači da je današnji dan isplaniran. Uplatiće se loto ili bingo šta već, i kupit koka kola sa nagradom "fićom" svaki dan po jednim.

Sinoć sam sanjao kako sjedim s nekom djecom ispred nekakve školske sale i nožem na limenoj kutiji od metaka pišem nožem "Koštunica". Sve bi bilo ok da u tom trenutku nije naišao Čedo Jovanović iza jedne trafostanice sa savjetnikom nekim, a ja se unezgodio. Prekrio onaj natpis, pozdravio se a on ni habera. Samo dok je prolazio nasmije se a savjetnik mu reče "zakopčaj tu jaknu."

Nema ništa u sanovniku za kutiju metaka, koštunicu, čedu jovanovića i zakopčavanje.
Ja sanovnika i govana.

LIPO LI JE LIPO LI JE
http://alabrale.blogger.ba
29/01/2008 09:19