beats by dre cheap

BETON, BETON, SAMO BETON


Svako jutro kolegij u osam. Spominjao sam već. Svako jutro naš šef pokušava da bude prijatelj s nama. Trudi se da se smije našim šalama al ne otvara previše usta da mu se očnjaci ne vide. Svako jutro isto. "Šta ti imaš danas? Šta ti? A ti?".
Mislim, sve zna, al ti opet: "pa ima ovo, pa ima ono." Kako je dobro šefovima.
Došao ja na red i sad kenjam još nerazbuđen o političkoj situaciji, onih par ozbiljnih emisija koje odgledam godišnje i feralovih članaka. Već sam počeo da osjećam vezu sa šefom kad kolegica
"iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhh, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhh."

Na trenutak sam pomislio da će iz televizora da izađe ona japanka prljave, masne, duge i nepočešljane kose jer me pravo podsjetio taj zvuk. Tromo sam okrenuo oči prema njoj, a ona faca ko onog lemura što se čudi sa velikim očima i opet ponovi dubokoumnu frazu: "iiiiiiiiiiiihhhhh, uhhhhhhh ihhhhh!!!"

"Vjeverica, vjeverica jooooooj" sa velikim sretnim osmijehom zakmeča i izbulji oči. To se sve dešava u 8 ujutru.

Još se malo okrenem prema prozoru i vidim svjetlo i počnem da se topim.
"I'm melting I'm melting!!!" poželim da kažem kad me sunce opalilo.

Ne kažem ništa nego samo pogledam i vidim vjevericu.

"IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, UUUUUUUUUUUUUUUUUU, VJEVERICA VJEVERICA, JAO I SMO PRAVA DŽUNGLA, VIDI JE VIDI JE, VIDI JOJ REPA IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII UUUUUUUUUUUUUU!!!"

Stvarno jeste, al nije sad da su Čip i Dejl ili Alvin i Čipmanks. Nije da je stala na pijedestal i recitirala Magbeta (pu pu pu) ili žonglirala sa 5 zapaljenih kašikara. Mala vjeverica kitnjastog repa prođe pored prozora, i pope se uz drvo i nestade. Ne sad da su vjeverice pretjerano hrabre i pametne. Jes da prave dobar eurokrem al to je to. Al nisu endemi pobogu. Pogotovo u dalmaciji. Osim možda u splitu.
Vjeverice žive na drveću.
Drveća u splitu nema

Image Hosted by ImageShack.us

LIPO LI JE LIPO LI JE
http://alabrale.blogger.ba
31/01/2008 09:22