beats by dre cheap

BRALE MAJKOJEBAC CREW

Moj mali doprinos uljepšavanju grada u kojem sam studirao, onanirao i prosperirao je neslavno završio. Ne jedan nego oba pokušaja.
Prvog će se sjetiti stariji građani koji su trolom išli prema gradu od željinog naniže. Tačno između željinog i onog ružnog kioska sa piletinom ima jedan zid potporni i na njemu su bili plavih sedam slonova sa posvetom za jednu djevojku (čista romantika, nema nikakve veze sa onom pjesmom o plavom slonu i vladi divcu). Međutim taj potporni zid je malo potanko napravljen, ko jufka babine pite, pa je cikno da prostiš po sredini, a kuća koju je taj zid potporio je krenula na trolejbusku. Zid su zatrpali kamenjem tačno u visini tih slonova. Ne manje, ne više. O ovome sam davno pisao.
Da se odužim djevojci, sa svojim mostarcem nacrtam drugih sedam komada na zidu prekoputa pekare as i onog granapa đe sam pio sa drugom pivu u hrasnom. Ovi slonovi su bili žuti da ne bude do plave boje jer su plavi blue, a blu je u bluesu, a blues je tužan kad nije dosadan. Sad bi trebalo da im bude 3 godine kako su netaknuti stojali sami (njih sedam a sami), neokaljani i neusrani i neprefarbani. Za vikend kad smo bili gore, na onu bol u stomaku i mamurluk, najmanje što mi je trebalo je da vidim da je jedan seljo ili više njih prefarbalo jednog i po slona sa svoja tri slova. Ta tri slova su "OSK" vjerovatno inicijali njegove raje koje su iskoristili za ime Kru-a (Crew, posada). Nesigurni i drhtavi pokreti sprejem u dvije boje mogu dati do znanja da je momak ili više njih, ili cura (ravnopravnost prije svega) retardiran i da ne zna da se tegira. Postavka preko jednog i po slova dalje daje do znaja da su "ini" nepismeni jer ne znaju da sedam slonova znači sreću a natpis iznad svega toga koji su također prešarali nestručno, značio da se sreća namijenjuje nekoj osobi. Da odrežem dugu priču kratku, Omeru, Svetozaru i Krunoslavu jebem mater što su mi prešarali ljubavni grafit. Jebem mater i njihovim neopredjeljenim prijateljima. Sad gledajte kitu iz trole, jer idući put kad dođem nacrtaću je na vidnom mjestu sa porukom "prešaraćete kurac"


P.S. U željinom su najgori ćevapi na svijetu iako je bilo mjesta

LIPO LI JE LIPO LI JE
http://alabrale.blogger.ba
07/04/2008 14:36