beats by dre cheap

DRUGOVI JESMO LI SE ZA OVO BORILI PRIJE POLA STOLJEĆA?

Ja da imam 68 godina sigurno bi mi zasmetala ovakva diskriminacija. Kao da šezdesetosmogodišnjaci ne mogu pisati blog. Sigurno da ne. Šta sad da je, sad već pokojni, Arthur Clarke odlučio da piše blog na našem blog servisu sa svojih devedesetak godina? Da je pri tom, odlučio da u profilu napiše da ima 90 godina? Nema on šta da piše, pa on je star i senilan. Koji će nam organ jedan stari senilni kenjac. Ili Jack Nicholson sa svojih 71 da piše kolko djece ima, kolko je žena imao i kakvih uloga, i da postavlja slike svojih zalisaka u 150 poza?
Ne može. Odnosno može, ali bi morao lagati za godine. U njegovom slučaju manje bi lagao nego Artur, al pošto je Artur mrtav njemu godine i nisu bitne. Zašto sve ovo pišem?
Pa eto htio sam da podesim u svom profilu godinu rođenja za moj alijas, Radoja Dakića-Brku, Alfe i Omege svih bagera, rođenog 1911-te. Nažalost Za radoja, pomladio sam ga jer je na blogger.ba servisu najstarija godina 1941.
Dakle djeluj lokano, misli globalno. Stop dobnoj diskriminaciji na Blogger.ba servisu i omogućimo starim šezdesetosmogodišnjim i starijim prdonjama i babama da se normalno registruju ko i svi ostali.


Image Hosted by ImageShack.us

P.S. ujedno sam proslavio tristoti post

LIPO LI JE LIPO LI JE
http://alabrale.blogger.ba
22/04/2008 12:26