beats by dre cheap

SUBKULTURE dio prvi

Sinoć nakon rege partija na kojem je bilo nas pet na šest didžejeva kad smo se vraćali kući krenemo pričati o goth-u i ostalim sub kulturama. Jedna od tih sub kultura je i ona o opsjednutošću vampirima, sisanju krvi djevica, stavljanju bijelih leća, čakarenju šminkom i držanju ruku preko lica u stilu Belle Lugosi-ja.
Koji klinac (ne malo dijete)?
Razumijem zaluđenost time. Bilo bi super biti vampir. Ne plaćaš smještaj, jer živiš u nekom podrumu u sanduku ili obješen o nekakvu drvenu gredu naopačke. Ne plaćaš hranu jer ne jedeš ništa što se konzervira, vakuumira, peče, kuha, friga, dinsta, bari i kandira. Samo ti redovno treba po jedna djevica, (što je praktično nemoguće naći), ili kakvo drugo meso sa zdravim krvotokom, zabiješ u njega očnjake, posišeš ga i podrigneš. Ne plaćaš ni avionske karte osim ako nisi neka rok vampir zvijezda tipa Keitha Richardsa (kako inače objasniti njegovo postojanje) pa se foliraš, samo se u oblaku dima pretvoriš u šišmiša i sa prvim sumrakom spičiš na more. Još pored svega vampiri imaju pravo lijepu put i kompleks kože, pravilno držanje i super se oblače.
Međutim, ovi goth vampiri frikovi što se furaju mi nisu jasni. Mislim, meni je kul Kit Ubica pa se ne oblačim u crno bijeli lateks, lovim tuljane i pričam "iiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiii".
Kome glamur?! Kako može neko bit vampir i pravit se da pije krvi kad ko i ja pije mlijeko, jede čokoladu i ćevape i najčešće nešto što sadrži luk u sebi. Ne vidim baš da se nešto puše i uz bolan urlik "ajm melting ajm melting" nestanu u obliku bezoblične zgusnute mase na podu.
Djeco dozovite se.

"Izvolte izvolte, ima mjesta" kaže šiptarka u Želji
"MUHAHAHAHAHAHA, JA SAM VAMPIR" kaže kvazi vampir
"Izvolte šta ćete?"
"MUHAHAHAHAHAHA, ĆEVAPE....AL NEK BUDU KRVAVI. NEK BUDU NAPRAVLJENI OD NEVINE TELADI PRVE KLASE"
"Hoćete s lukom"
"Može malo sa strane"

P.S. Koju li sjenu i puder koriste ovi vampirski frikovi? Ukoliko ne znaju sad je na sniženju Max Factor colour adapt u "dm"-u a vrhunski je. (to mi je djevojka rekla)

LIPO LI JE LIPO LI JE
http://alabrale.blogger.ba
29/04/2008 10:10