beats by dre cheap

SVI U NAPAD...PANIKE

Ima neka statistika koja kaže da je u Bosni oko 60 posto ljudi imalo ili ima napade panike. Ja isto nisam izuzetak.
Sad, da bih dočarao šta je to napad panike ovim ostalim 40 posto, koji nisu imali nijedan napad do sada, bilo bi nužno da se tih 40 posto provozaju avionom ako već nisu.

Let aviona ima iste simptome kao i gore navedena "bolest" ili "fenomen"

Fenomen se javlja kad je u blizini puno ljudi. Kao u avionu. Osjećate kao da gubite tlo pod nogama. Kao i u avionu. Guši vas. Kao i u podmornici (šalim se, kao i u avionu). Osjećate se otuđeno i kao da vas niko ne jebe ni dva posto. Svakog trena očekuješ da ćeš da umreš, da li od napada panike ili od napada napike zbog otpadanja krila i sunovraćenja Airbusa 330 u bezdan. Uvijek neko u blizini počne da ti govori kako će sve biti ok ali da se ipak paziš, pa bila to djevojka, prijatelj, mama ili pas, ili kapetan leta i stjuardese. Počneš da se treseš, što zbog napada što zbog turbulencije. Ne želiš da budeš na tom mjestu. Nervozan si i neudobno ti je. Uvijek ti neko puše za vrat. Uvijek ti nekom pušeš za vrat. Imaš osjećaj da propadaš, znojiš se i najrađe bi se ubio.
Na kraju svega sve završi ok, osim što se ne sjećaš gdje si i kako si proveo trenutke napada.


U principu bolji su napadi panike jer prema istraživanjima od napada panike niko nije umro, onesvijestio se ili kolabrirao ili još neka gotivna riječ iz riječnika, a od aviona se gine.

LIPO LI JE LIPO LI JE
http://alabrale.blogger.ba
08/05/2008 14:01