beats by dre cheap

RECIKLIRAJ, NE STAGNIRAJ

Redovna nabakva živežnih namirnica, escajga, logistike, čakčalica i salveta je česta pojava u našem malom kolektivu, iako ćemo sa padanjem standarda morati pronaći alternativne načine prehranjivanja i prepijenja. Jedan od prijedloga je hibridni način udisanjem Nitrogena kojeg najviše ima u atmosferi i besplatan je samo se kratko živi. No, nema proizvoda bez nuspojave makar to bilo umiranje u agoniji gladi a lešinari te gledaju sa National Geographica (Zum risiken und neberwirkung kommen sie gleich zum marienplatz ohne beinen u singen sie Guildo hat euch lieb mit zwei stucke bratwurste ohne zwiebel und zuruck parkierte lorry mitt kippe oder Apotheker)
Na najvećoj polici blistali su toaletni papiri. Dvoslojni, troslojni, sa golubovima bez njih, sa mirisom bez mirisa. Meni zine guzica odmah. Ajde dvoslojni i troslojni, normalno a je razlika, manji je otpor kože sfinktera i manje se nadražuješ a troslojni možeš koristiti da brišeš gorke suze kad gledaš Oprah i njenu veličinu. No, mirisni me buni? Kolika je šansa da će ti neko pomirisati dupe nakon izlaska iz vece-a osim komšijinog psa? Izletiš iz vecea i kažeš djevojci, bratu, mami, tetki, komšinici, ili bilo kome ko se zatekne čekajući ispred tvog vecea,
"Jooooo jesam se pokenjo, brat bratu 2 kile. Ko beba. Oš da pomirišiš.?"
"Neću srdi dovde."
"Ma ne to silly person, pomiriši mi anus."
"A. Ok. (Šnjof šnjof). Mmmmmmm. Violeta troslojna?"
"Znaš mene..."

Uzeli smo onaj od recikliranog papira. Smeđeg ružnog. Hrapavog. Zašto smo se odlučili za njega? Jer moja guzica izrazito ekološki osvještena. Strpiće se da što manje amazonskih šuma završi u šolji u vrtloženu sifonskih masa i tvari.  Sretan sam ga degustirao, i stvarno je gadan papir. Em loše briše, em ne upija, grebe, opire se, teško se kida, a jedino ok je što je već boje govneta tako da se na iznenadiš puno kad pogledaš u mjesto zločina. Jednom prilikom sjedeći na šolji i pripremajući se da izgrebem dupe prođe mi kroz glavu. Ko je taj ko reciklira toaletni papir? Ko je taj nesretnik koji čeka na kraju kanalizacione cijevi i razabire među govnima rukama, traži papire, skida nekom prikladnom plastikom zapečene ostatke, pere papire na ruke i šalje dalje svojim kolegama na sušenje prešanje i namotavanje na one kartonske cjevčice? Kolko često pere ruke? Kakav on papir koristi?
Toliki izbori papira za dupe su moje dupe produhovili i jedva čekam da izađe papir sa isprintanim Majakovskim i njegovim pismima i poemama, da skupa dupe i ja jecamo i naprežemo se. Da skupa ponavljamo školsko štivo i sa drugim guzicama pričamo o umjetnosti.

LIPO LI JE LIPO LI JE
http://alabrale.blogger.ba
31/05/2008 10:53