beats by dre cheap

PEDERI - UPUTSVO ZA UPOTREBU

U slučaju da se nađete, a sigurno nekad i hoćete, oči u oči sa povampirenom grupom pedera od nekih deset članova, što učiniti (peder se tretira kao osoba istog spola koja ima pretenzije prema istom spolu, bilo to muški ili ženski spol. deset pedera je deset puta više pretenzija)? Reakcija mora biti brza i odmjerena jer vremena za špekuliranje i oklijevanje nema. Mogućnosti ima beskonačno mnogo, ali pravih lokalno iskoristivih ima par. Nećemo uzimati u obzir varijante bacanja bombe ili pucanja iz poluautomatskog oružja. Pretpostavlja se da ne šetate opasani bombama sa kalašnjikovom i da niste u  Kabulu.

Uzeti ćemo jednu sasvim običnu situaciju. Jesenja večer, oko 8 sati (doba sumraka i smanjene vidljivosti), ne toliko prometna ulica sa par šetača nenamjernika i razigranih pasa i dosta grmlja sumnjivog oblika sa strana. Ovaj put će se uzeti u obzir samo muški pederi.

Varijanta 1.
ili metoda panslavenskog manirizma. Šetajući tom ulicom opušteno pušeći cigar u susret vam ide grupa, kao što rekoh, povampirene pederske hajdučije. Gledaju vas u oči i smješkaju. Tačnije cere. Prva stvar koja se može učiniti jeste da se odabere najljepše odjeveni od svih pedera i spuca mu se šamar. Ostali će se najvjerovatnije pokunjiti i početi da plaču. Ovaj pristup ide u prilog lokalnim običajima, međutim svi znaju da smrdljivi pederi imaju šeme da su u vezi jedan muški a jedan ženski, tako da ovakav nastup može izazvati kontraefekat i navući rulju na svoja macho  leđa.

Varijanta 2.
ili metoda superiornog intelekta. Svi znaju da su pederi glupi generalno tako da ako ih se ugleda moguće je da vas izignoriraju. Ukipiti se u mjestu, stisnuti šupak i zažmiriti. Ako vi njih ne vidite možda i ne postoje. Loša strana ovog pristupa je što pederi kakvi jesu razigrani i hiperaktivni odluče da se odmore pored kipa na ulici i od dosade počnu da guraju flašu u kipovo dupe. Zato je bitno da se dobro stisne. nakon nekog vremena će se umoriti i otići.

Varijanta 3.
ili metoda nenjegovanja. Tokom dužeg perioda treba održavati konstantnu veliku dužinu dlaka na dupetu, na nogama, zapuštenu bradu i održavati vlažnim uvojke ispod pazuha. Opet izabrati najvećeg u grupi i srdačno ga zagrliti ispuhujući dim u njega nakon večeri opijanja. Nema nuspojava

Varijanta 4.
ili varijanta obrnutog lovca i lovine.
Nasrtljivo napasti na grupu. Zbijati neslane šale o crncima, židovima i ostalim manjinama. Štipkati nasumično dupeta pedera ali izrazito jako tako da nije nimalo ugodno. Početi raspravu o sisama Hane Hadžiavdagić (koja je kao lezbejka a ti bi je svejedno jebo) pljunuti i prdnuti u isto vrijeme i prepričati zadnju utakmicu lige prvaka. Nema negativnih posljedica osim jedne da je u grupi pedera i jedan šaner peder koji je dobro upoznat sa manirima primitivca.

Varijanta 5.
Voditi sa sobom grupu vehabija bilo kuda i u bilo koje vrijeme.
Negativne posljedice se manifestuju u vidu gnušanja javnosti.
Međutim kad je koga bilo briga za to.

Varijanta 6.
Pustiti ih da prođu.
Negativni efekti, pad samopouzdanja, nesigurnost u svoja djela, latentna homoseksualnost, smanjena ili nikakva homofobija, smanjena agresija, smanjen ili nikakav stres, nezainteresovanost za bilo kakvu vrstu fanatizma i na bježanje od ove gore grupe vehabija

LIPO LI JE LIPO LI JE
http://alabrale.blogger.ba
29/09/2008 13:20