beats by dre cheap

PUŠI GA

Nedavno su dali nacrt prijedloga zakona o zabrani pušenja na javnim mjestima ovde u Hrvatskoj. A također su najavili i poskupljenje cigareta za još tri kune. Tako da će jedan Ronhill kojeg pušim kad nemam Aure doći na 18 kuna. Kad se preračuna u dolare dođe 7 dolara radi recesije i inflacije. Puno uglavnom. Tako da ću ja da popušim svoj kurac dok se ne zadimi kad mi nestane idući put Aure. Moram priznati da razumijem zakone. Stvarno kao pravi pušač razumijem da se ljudi brinu za svoje zdravlje. Pogotovo se brinu kad se napiju ko pičke u kafani i naveče u 3 sata nakon masnog hamburgera iz fast fooda sjednu da nastave da piju redbull votku (izrazito zdravu kombinaciju pića preporučenu od strane Natural Wealtha i Ministarstva zdravstva), jer u tom trenutku zdravlja najmanje im treba neki smrad cigareta koji se uvlači u pore HellyHansen hlača i polo Lacoste majica (to oni urbani) i Emerica majica i Vans tena (to oni alternativni). Ne žele da se truju dok ispijaju čašicu zdravlja od 40 gradi. Bude im loš kvarcani ten kad se napuše pasivno. Kašlju. Umiru od raka. (Raka prostate i dojke to jest al nema veze).
Uostalom koji su to javni objekti u kojima se puši. Crkva nije, biblioteka nije, galerija nije, knjižara, salon namještaja, trgovina, pekara.... nisu. Nepuši se ni u javnom veceu.
Ostanu ti samo kafići i disko klubovi. Jel ikome palo napamet da otvori maksuz kafiće za nepušače pa nek onda uživaju u čašicama zdravlja i veselja i seksaju se sa zdravim djevojkama i momcima?
I kakva je to šema sa poskupljenjem? Ako zabrane pušenje na javnim mjestima jel još treba i u privatnim da se grebemo. Sa dva fronta napadaju. Šta je iduće? Instant šerijat prilagođen hrvatskoj (cigareta u ruci, metak u čelu).
Nego ne vidim da su zabranili aute i motore, noževe i pištolje, 3M i Sintelan ljepila, GMO paradajz, emulgatore, botox, Yasmin kontracepcijske pilule, ekstremne sportove
Na kraju krajeva boli koga kurac što ja pušim. Tata i mama su se pomirili s tim i to mi je dovoljno. A vi pasivni se brinite o svojim melanomima izazvanim predugim sunčanjem i kvarcanjem i želučanim problemima izazvanim kurama i vitaminskim napicima.

LIPO LI JE LIPO LI JE
http://alabrale.blogger.ba
23/10/2008 12:06